Har du et godt forhold til Mattilsynet?

Enkelt og trygt!
Vi hjelper deg å finne kritiske punkter og skreddersy egenkontroll for din bedrift. Det er ett enkelt system for personalet å bruke i håndtering av bedriftens servering.

For mere informasjon kontakt Lubeco på +47 64 80 10 00

Lubeco's ordinære servicebesøk hjelper deg i egenkontrollen. Vi sjekker temperaturen i oppvaskmaskinen og kontrollerer oppvask og rengjørings resultatet.

Hva er egenkontroll?
Egenkontroll skal være i alle store kjøkken, og skal kunne sikkerhetstille gode rutiner for mathåndtering.

Engenkontrollen består av rutiner for mathåndering og kontroll av for eksempelvis temperaturer, varemerking og vedlikehold. Målet med egenkontrollen er å redusere risikoen for matforgiftning og feil håndtering.

Hva krever loven?
Loven krever at alle bedrifter skal ha ett system for egenkontroll. Det skal baseres på god hygienepraksis og produktsikkerhetssystemet HACCP (Hazard Analysis, Critical Control Points)
Loven krever også at du som eier tar ansvaret for matsikkerheten.

 

 

 

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×