Kursmuligheter
Trenger du eller dine ansatte kurs? Ta kontakt med oss på info@lubeco.no eller tlf 64 80 10 00 for ett uforpilktende tilbud
Barnehager
Rene Rutiner i Barnehagen
Kurset setter fokus på trygg mat og gode rutiner i barnehagen, temaer som gjennomgås er blant annet:
Personlig hygiene, smittekilder, kjøkkenhygiene
Trygg mat og smittevern
Serveres det trygg mat i din barnehage og har dere kunnskap om smittevern?
Kurset er tilpasset barnehageansatte og vil ta for seg tiltak som reduserer smittefaren og sykefraværet på barn og ansatte
Etter kurset vil deltagerne ha kunnskap om:
De vanligste matforgiftningsbakteriene og hvordan de oppstår, rutiner for servering av trygg mat, IK-Mat og noe Haccp,
Hygienetiltak for å unngå smitte
Restauranter
Hygienekurs for hele personalet
Basisopplæring i Næringsmiddelhygiene som passer for alle som håndterer næringsmidler på
restauranter, kafeer, storkjøkken og lignende.
HACCP kurs
Kurset passer for de som har ansvaret for egenkontroll og HACCP på restauranter, kafeer,
kantiner, barnehager med mer.
Oppvaskkurs
Kurs for personalet i oppvasken, for å øke personalets kompetanse, økonomisk gevinst
ved riktig bruk og god utnyttelse av den enkeltes arbeidstid.
