Kvalitet

KVALITET
Vi holder det vi lover!

Å være engasjert og lydhør er to av våre verdier som vi lever av. På vår kundeundersøkelse i 2012, spurte vi våre kunder om hva de tenkte på i den tjenesten vi tilbyr, og på en skala fra en til ti, vi fikk 8,91, som vi er veldig stolte av.

Vi er også unik i vår bransjen til alt vårt arbeid vi gjør med deg som kunde miljø- og kvalitetssertifisert. Det faktum at vi leverer det vi lover blir også kontrollert av en tredjepart.

Her er vår næringspolitikk / våre løfter som vi jobber for.

Lubeco er et serviceselskap som gir den rette kunnskapen og de riktige produktene for hotell, restaurant og catering. Et samarbeid med Lubeco gir kundene trygghet og kontroll på hvordan oppvaskmaskin, renhold og hygienearbeid fungerer for å skape trygg mat og god hygiene som resulterer i en bedre totaløkonomi for oss og våre kunder.

Vår virksomhet drives i samsvar med gjeldende lover og forskrifter. Vi blir stadig bedre ved å redusere og forebygge belastningen på miljøet og menneskers helse for å skape en bærekraftig og et rettferdig samfunn.

I vår virksomhet, er vi engasjerte og løser våre kunders problemer. Vi er følsomme for behovene og ønskene til våre ansatte og kunder som en del av utviklingen av vårt tilbud. Vi står for innovasjon og mot til å investere i nye løsninger og tilnærminger. Vi er stolte fordi vi leverer det vi lover.

Som kunde hos Lubeco får du:

GOD KVALITET
Vi arbeider kontinuerlig med å forbedre vårt produkt og service kvalitet og kundetilfredshet.

Kontroll over hva vi har gjort
Alt det arbeidet vi gjør med deg som kunde rapporteres muntlig og skriftlig til offiser på plass.

SIKKERHET
Vi holder hva vi lover. Det er kontrolleres av eksterne revisorer.


Samfunnsansvar

ARBEIDSMILJØ og sosiale forhold
Vi arbeider aktivt for våre nåværende og potensielle ansatte skal bli behandlet rettferdig, likt og med respekt. Vi forventer at våre leverandører gjøre det samme mot sine ansatte.

HELSE OG SIKKERHET
Vi streber etter å kontinuerlig forbedre sikkerheten og forebygge skader og ulykker.

MILJØ
Miljøhensyn gjennomsyrer vårt arbeid. Cleano Group er sertifisert i henhold til ISO 14001, og opplærer og informere våre ansatte i miljøspørsmål.

ETISKE VERDIER
Korrupsjon, bestikkelser, og skjulte provisjoner eller andre ulovlige eller uetiske fordeler er ikke tillatt. Ansatte i Cleano Group verken tar eller gir utilbørlige betalinger.

 

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×