Miljø

Hos Lubeco er miljø av stor betydning i alle beslutninger vi tar, og som kunde er du automatisk en del av alt arbeid vi gjør for en mer bærekraftig fremtid. Det gjennomsyrer alle våre prosesser fra innkjøp til vårt lager, til transport til deg som kunde. Det betyr også at vi jobber med kontinuerlig forbedringer slik at produktene og prosedyrene holder høy kvalitet. Vårt mål er å utvikle Lubeco til å være så miljøvennlig som mulig. Vi velger derfor så langt det er mulig best miljøprofil og følger selvfølgelig opp miljø- og lovkrav. Dette for å redusere belastningen på miljøet og menneskers helse. 

Vi i Lubeco jobber for at våre produkter skal være så miljøvennlige som mulig og nesten alle våre produkter har i dag ett miljømerke.

 

Miljøfyrtårn logoMiljøfyrtårn - I Lubeco har vi hatt stor fokus på miljø i mange år. Vi er derfor stolte av at Lubeco, som et resultat av dette arbeidet, er en offisielt godkjent Miljøfyrtårn-bedrift. Om du ønsker å se vårt klimaregnskap ta kontakt med oss på info@lubeco.no så sender vi deg dette snarest ( er under utvikling for å kunne lastes direkte ned)

Miljøfyrtårn sertifikat

 

Grønt Punkt
Grønt Punkt - Lubeco deltar aktivt i næringslivets dugnad for innsamling og gjenvinning

 

Norsirk logo
Norsirk - Bedriften er tilsluttet det offentlige godkjente returselskapet Elretur AS

 

Cleano Production - Vår Moderbedrift og produsent av våre kjemiprodukter. Cleano er kvalitet og miljøsertifisert ISO 9001 og 14001, samt godkjent for ISO 22716

 

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×