ATP-Måler Kikkoman Lumitester Smart

Artikkelnr 10560

ATP-Måler Kikkoman Lumitester Smart

Artikkelnr 10560Beskrivning

ATP-MÅLER
ATP-måler Kikkoman Lumitester Smart benyttes for måling og deteksjon av bakterier på alle overflater samt i væske. Instrumentet er meget profesjonelt og kan overføre målinger til mobil (iOS eller Android), nettbrett eller PC ved hjelp av Bluetooth og videre til egen bruker på internett. Selve målingen tar kun 10 sekunder etter at et område er svabret.

Markedsdominerende hygienemåling
Denne måleren er den eneste på markedet som i tillegg til å måle ATP også kan måle bakteriegruppene AMP og ADP. Dette er helt avgjørende for om målingen skal oppgi korrekte og troverdige resultater. Hvis det for eksempel skjæres opp rå laks på et skjærebrett, vil det med et måleinstrument som kun måler på ATP, måle at det ikke finnes noen bakterier på denne overflaten. Dette fordi rå fisk inneholder ADP bakterier som kun kan bli oppdaget med denne måleren i kombinasjon med de høysensitive svaberne Lucipac A3 surface. Det samme vil man oppdage om man måler på flater hvor rått kjøtt eller annen fisk har blitt tilberedt. Det er også betydelige forskjeller for mange andre typer frukt og kjøtt. Se full oversikt her.

Kikkoman Lumitester Smart ATP-måler
Kikkoman Lumitester Smart ATP-måler er et kraftig måleinstrument for renholdskontroll. Enheten er meget enkel i bruk og måler både ATP, ADP og AMP for full sjekk av bakterieflora på svabrede flater. En ATP-måler fra Kikkoman er betydelig mer nøyaktig og sensitiv enn andre ATP-målere, da den kompenserer for temperaturen og kan måle AMP og ADP i tillegg til ATP. AMP finnes i matvarer som er utsatt for gjæring eller varmebehandlet slik som i kjøtt, fisk, meieriprodukter og forskjellig typer drikke. Rå fisk og kjøtt kan inneholde store mengder ADP.

More info

Vil du handle her?

Vår trivelige kundtjänst hjelper deg å besvare dine spørsmål.

Trenger du hjelp?

Vår trivelige kundetjeneste hjelper deg å besvarer dine spørsmål.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×