Barnehager

  Dagen superhelt

Lubeco's ansatte hjelper deg som har ansvaret med kontroll over alt av renhold- og hygieneartikler. Vi sørger for at du har det du trenger til enhver tid for å sikre god hygienisk drift. Med avtale hos oss får du frigjort tid, renere rutiner og bedre budsjettkontroll. 

Lubeco sitt Premium konsept frigjør tid for de ansatte
De ansatte kan derfor gjøre det de skal, være for og med barna. Konseptet omhandler historien om Renè og Rut, to snille bakterier som bor i en barnehage. Vi følger disse bakteriene gjennom 3 aktivitetsbøker. De finnes også på alt av materiell, være seg plakater, foreldreskriv, nyhetsbrev og bøker. Bøker og sanger har til hensikt å motivere barna til gode hygienerutiner. Vi vet at det visuelle sammen med det innøvde er med på å hjelpe barna å huske, også de aller yngste. En av våre selgere vil besøke barnehagen på en fast frekvens og følge en lagerstatus bestemt på forhånd sammen med daglig leder. Våre sjåfører vil deretter levere, pakke ut og sette varene inn på lager og i hyllene etter avtale. Tomemballasje fjernes.

Care er vårt prisgunstige konsept
Våre konkurransedyktige produkter bestiller du enkelt på Lubeco sin kundeWEB. Etter avtale med en av våre selgere vil du motta kundenummer og passord for innlogging. Du kan deretter gjør din bestilling når det måtte passe deg. Varene leveres enkelt over hele landet 1-4 dager etter bestilling.2-4 ganger i året får dere besøk av oss. Ved et av disse besøkene vil vi utføre en hygieneveiledning i barnehagen. Tilgang på aktivitetsbøker, plakater, foreldreskriv og nyhetsbrev har du selvfølgelig som kunde hos oss.

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×