Referanser

«Lubeco er en profesjonell partner innen renholdsprodukter, og har vært en aktiv og positiv bidragsyter til våre restauranter.»

Matthias Klaveness Saers - Daglig leder for Prandium AS, 

 Sudøst logo     Dinner logo     Tatakii Asian logo          

 

"Brattås Barnehage AS har benyttet Lubeco sine tjenester siden 2013 og vi opplever at hygieneartiklene er av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. I tillegg yter Lubeco meget god service ved å sette varer på plass i barnehagens lager, noe som gjør at personalet får gjort mer av den viktigste jobben vår, å være sammen med barna. Jeg kan varmt anbefale Lubeco som leverandør av hygieneartikler til barnehager."

Stig Andre Kragnes - Ass. daglig leder Brattås Barnehage AS

 

 

 

“Jeg opplever at Lubeco AS tilbyr personlig og effektiv service. De har til en hver tid de produktene vi trenger i vårt daglige virke.
Lars-Erik Undrum - Kokk og konditor, Villa Sole AS

 Villa Sole logo

 

«Hverdagen bare fyker av sted, og da er det jaggu godt å ha Lubeco som fikser og passer på! Det er et faktum at TTT (Ting Tar Tid) er gjeldene uansett hva det gjelder, men med Lubeco har vi fått noen ekstra timer: De teller, bestiller, fyller på og fikser. Og det helt uten at vi må gjøre noe! I tillegg til alt dette, er det jaggu meg en god bonus at de er så kjappe på labben, at dersom det mot formodning skulle være noe, så er de steike meg på døra nesten før du får lagt på røret. Vi retten og sletten digger Lubeco.»

Kine Johansen - Daglig leder Knerten Føynland AS

 

” Takk for supert kurs! Inspirerende kursholder som gjorde smittevern og IKmat både spennende og morsomt. Vi lærte noe nytt, i tillegg til å få repetert gammel kunnskap Dette satte i gang noen refleksjoner hos personalet. Jeg anbefaler kurset til alle som serverer mat i barnehage.”

Nina Feie - Styrer Espira

Espira logo


“Lubeco er vårt naturlige valg og en god samarbeidspartner og total leverandør. Lubeco leverer alt av såpe, papir, div utstyr også service maskiner og ik mat til markedspriser. Lubeco er vår total leverandør på Dickens Sarpsborg-Olsen pub og Torgkafeen. “
Sten Johnsen - Leder, Dickens Sarpsborg

 Dickens logo

 

Vi er veldig fornøyd med kurset til Lubeco. Og alle som jobber hos oss har nå vært på kurs inkludert de i praksisplass og vikar. Kurset inneholder mye man trenger å vite, eller få en påminnelse om når det gjelder sykdom, smitte, behandling av mat og renhold. Nå er HMS arbeidet i barnehager både stort og omfattende, og alt personale skal kunne og vite alt. Ved at alle har vært på samme kurs har jeg sikret at alle har fått ny kunnskap, og frisket opp ting man kanskje visste fra før. Og at alle forstår hvorfor god hygiene er viktig og kunnskap om hvordan vi kan gjennomføre dette i barnehagen.

Heidi Opsahl - Daglig leder Valstadtoppen Barnehage 

 

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×