Referanser

«Farbror Melkers har i dag 4 Cafeer. Da vi er opptatt av å følge de kravene som myndighetene krever, miljø og effektivitet, ble det nødvendig for oss å tenke ny løsning rundt IK mat ordningen.
Etter å ha brukt Lubeco IK mat app i noen måneder, er det kun et spørsmål vi på Melkers stiller oss. "Hvorfor har vi ikke begynt med dette før?"
Malin Pettersson - Eier/ Farbror Melkers Cafe

 

«Vi har brukt Lubeco i mange år! Vi er veldig fornøyd med deres tjenester!!! Vi bruker også ik-mat appen i daglig rutiner, noe som forenkler arbeidet betraktelig. Angående vare bestillinger fungerer dette veldig bra. De kommer å tar opp bestillingen og varene blir levert ,og til og med satt på plass. Dette kan ikke bli bedre i en hektisk jobb!!!!»

Aud Utgård - Daglig leder Langebru Gjestegård As

 

«Lubeco er en profesjonell partner innen renholdsprodukter, og har vært en aktiv og positiv bidragsyter til våre restauranter.»

Matthias Klaveness Saers - Daglig leder for Prandium AS, 

 Sudøst logo     Dinner logo     Tatakii Asian logo          

 

"Brattås Barnehage AS har benyttet Lubeco sine tjenester siden 2013 og vi opplever at hygieneartiklene er av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. I tillegg yter Lubeco meget god service ved å sette varer på plass i barnehagens lager, noe som gjør at personalet får gjort mer av den viktigste jobben vår, å være sammen med barna. Jeg kan varmt anbefale Lubeco som leverandør av hygieneartikler til barnehager."

Stig Andre Kragnes - Ass. daglig leder Brattås Barnehage AS

 

IK – MAT Appen til Lubeco er absolutt å anbefale. Den gjør  det så mye enklere å  ha  kontroll, på  alt som har med Intern kontroll å gjøre på kjøkkenet. Og så er det veldig greit å ha verktøyet i nærheten hvis du ikke har kontoret inne på kjøkkenet. Det er helt fantastisk å slippe alt papir arbeidet som er forbundet med Intern Kontroll. Så skal man investere i noe så er IK- mat appen å anbefale.Det er en meget god investering.

Line Amlien - Kjøkkensjef Kirkens Bymisjon

Kirkens Bymisjon logo

 

“Jeg opplever at Lubeco AS tilbyr personlig og effektiv service. De har til en hver tid de produktene vi trenger i vårt daglige virke. De opptrer profesjonelt ved gjennomgang og revidering av internkontroll, HACCP / CCP. Lubeco AS stiller opp og løser problemer og avvik raskt og effektivt.”
Lars-Erik Undrum - Kokk og konditor, Villa Sole AS

 Villa Sole logo

 

«Hverdagen bare fyker av sted, og da er det jaggu godt å ha Lubeco som fikser og passer på! Det er et faktum at TTT (Ting Tar Tid) er gjeldene uansett hva det gjelder, men med Lubeco har vi fått noen ekstra timer: De teller, bestiller, fyller på og fikser. Og det helt uten at vi må gjøre noe! I tillegg til alt dette, er det jaggu meg en god bonus at de er så kjappe på labben, at dersom det mot formodning skulle være noe, så er de steike meg på døra nesten før du får lagt på røret. Vi retten og sletten digger Lubeco.»

Kine Johansen - Daglig leder Knerten Føynland AS

 

” Takk for supert kurs! Inspirerende kursholder som gjorde smittevern og IKmat både spennende og morsomt. Vi lærte noe nytt, i tillegg til å få repetert gammel kunnskap Dette satte i gang noen refleksjoner hos personalet. Jeg anbefaler kurset til alle som serverer mat i barnehage.”

Nina Feie - Styrer Espira

Espira logo


“Lubeco er vårt naturlige valg og en god samarbeidspartner og total leverandør. Lubeco leverer alt av såpe, papir, div utstyr også service maskiner og ik mat til markedspriser. Lubeco er vår total leverandør på Dickens Sarpsborg-Olsen pub og Torgkafeen. “
Sten Johnsen - Leder, Dickens Sarpsborg

 Dickens logo

 

Vi er veldig fornøyd med kurset til Lubeco. Og alle som jobber hos oss har nå vært på kurs inkludert de i praksisplass og vikar. Kurset inneholder mye man trenger å vite, eller få en påminnelse om når det gjelder sykdom, smitte, behandling av mat og renhold. Nå er HMS arbeidet i barnehager både stort og omfattende, og alt personale skal kunne og vite alt. Ved at alle har vært på samme kurs har jeg sikret at alle har fått ny kunnskap, og frisket opp ting man kanskje visste fra før. Og at alle forstår hvorfor god hygiene er viktig og kunnskap om hvordan vi kan gjennomføre dette i barnehagen.

Heidi Opsahl - Daglig leder Valstadtoppen Barnehage 

 

Din produkt är tillagd

×

Lägg till i mitt sortiment

×

Ta bort från mitt sortiment

×

Send tilbud

×

Send tilbud

×